Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Βοηθήστε μας να φτιάξουμε το ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ μας συμμετέχει στον παρακάτω διαγωνισμό γι αυτό ζητούμε από όλους τους φίλους , γνωστούς και μη , να μας βοηθήσετε με τη ψήφο σας ώστε να μπορέσουμε να να αλλάξουμε πολλά πράγματα στο σχολείο μας .
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας !!!!
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΙΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ "ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΡΥΜΟΥ "
Παρακάτω μπορείτε να δείτε τον σωστό τρόπο που μπορίτε να ψηφίσετε σε αυτή τη διεύθυνση https://www.facebook.com/tosxoleiopoutheleis
"Διαγωνισμός μέσω Facebook για την Coca-Cola Tρία Έψιλον
Στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η Coca-Cola Τρία Έψιλον σε συνδυασμό με δήμους του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης διοργανώνουν τον διαγωνισμό "Το σχολείο που θέλεις είναι στο χέρι σου!". Δεκατέσσερα σχολεία της Θεσσαλονίκης που παρουσιάζουν προβλήματα στις κτιριακές εγκαταστάσεις τους, έχουν επιλεγεί και παρατίθενται προς ψηφοφορία στο κοινό του Facebook. Το σχολείο που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους κατά την διάρκεια του μήνα που τρέχει η ενέργεια, θα επιλεγεί για ανακαίνιση με έξοδα της Coca-Cola Τρία Έψιλον ώστε να παραδοθεί έτοιμο στην αρχή της σχολικής χρονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου