Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την αίθουσα Βιβλιοθήκη - Αναγνωστήριο του Δημοτικού

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την αίθουσα Βιβλιοθήκη - Αναγνωστήριο στο Δημοτικό Σχολείο .Ο Σύλλογος η Διεύθυνση και το εκπαιδευτικό προσωπικό μαζί με τη βοήθεια του Δήμου οραματίστηκα και προσπαθούν να υλοποιήσουν μια αίθουσα που τα παιδιά μας θα μπορούν να επισκέπτονται για να διαβάζουν , να δανείζονται και να περνούν όμορφα και δημιουργικά παρέα με πολλά βιβλία .
Οι εργασίες ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα ρίχνοντας ένα μέρος του τοίχου για να γίνει εσωτερικό άνοιγμα το οποίο θα ενώνει τις δύο αίθουσες. Όνειρο όλων μας είναι η αίθουσα να γίνει φωτεινή ,ευρύχωρη με ζωντανά και χαρούμενα χρώματα ώστε να κεντρίσει το ενδιαφέρων των παιδιών .
Η επόμενη σκέψη μας είναι να παραλάβουμε τα βιβλία από την κλειστή βιβλιοθήκη του Δρυμού και να τη λειτουργούμε με δική μας ευθύνη και προσωπική εργασία ένα απόγευμα την εβδομάδα για όλους τους κατοίκου του Δρυμού .Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα και τα παιδιά μας να έχουν μία εμπλουτισμένη βιβλιοθήκη στο χώρο τους αλλά και οι συμπολίτες μας να συνεχίσουν να δανείζονται βιβλία όπως κάνα τόσα χρόνια.
Γι' αυτό ευχόμαστε να τελειώσουν γρήγορα οι εργασίες ώστε το όνειρο όλων μας να πραγματοποιηθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται ..... εμείς θα σας κρατάμε ενήμερους για την πορεία των εργασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου