Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ 21/12/2012

Οι ετοιμασίες για τη γιορτή για μας ξεκινάει αρκετές εβδομάδες πριν.Στόχος και επιθυμία μας είναι να δούμε τα χαμόγελα των παιδιών στα προσωπάκια τους, τα ματάκια τους να λάμπουν και όταν μεγαλώσουν να θυμούντε αυτές τις γιορτές του σχολείου τους με μια γλυκιά ανάμνηση .
Πιστεύουμε ότι και αυτή τη φορά τα καταφέραμε καλά . Σε αυτή τη προσπάθεια μας βοήθησαν πάρα πολύ από την πρώτη στιγμή μαμάδες για να δημιουργήσουμε τις προσκλήσεις, να φτιάξουμε τα γλυφιτζούρια , τα κεκάκια και ήταν δίπλα μας σε ότι χρειαστήκαμε και θα θέλαμε να πούμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ.
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ θα θέλαμε να πούμε και στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δρυμού,στα κορίτσια του παιδικού σταθμού Μελισσοχωρίου και Ωραιοκάστρου που και φέτος ήταν στο πλευρό για την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης

Και η γιορτή ξεκινάει τα παιδιά γεμίζουν τις αίθουσες . Στην πρώτη αίθουσα βάφανε τα προσωπάκια τους με χριστουγεννιάτικα θέματα , στην επόμενη κάναν διάφορες κατασκευές ,στην τρίτη αίθουσα ήταν η μεγάλη χαρά πολλές και διάφορες καραμέλες μαζί με γλυφιτζούρια για όλους μικρούς και μεγάλους και οι δύο επόμενες αίθουσες παιχνίδια με δωράκια. Όσο τα παιδιά έπαιζαν εμείς απολαμβάναμε το κρασάκι μας μαζί με τα εδέσματα του μπουφέ (τα οποία ήταν προσφορές από καταστηματάρχες του Δρυμού και όχι μόνο και τους ευχαριστούμε γι αυτό) .Αργότερα ήρθε και ο Άγιος Βασίλης ο οποίος μοίρασε τα δωράκια στα παιδιά και τα παιδιά με τη σειρά τους του έδωσαν αγάπη και τεράστια χαμόγελα.Και έτσι η βραδιά έφτασε στο τέλος με αρκετό ενθουσιασμό από όλους μας ,γονείς παιδιά δάσκαλοί ανταλλάξαμε ευχές για ότι καλύτερο .






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου